RCfreaks.dk

Et bilforum for dansktalende RC freaks
Dato og tid er søn okt 20, 2019 4:47 pm

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: lør jul 30, 2011 2:53 pm 
RC freak
RC freak

Tilmeldt: tors mar 17, 2005 6:03 pm
Indlæg: 737
Jeg er blevet kontaktet af ejerne af Autogalleriet i Herning om der ikke kunne være nogle LS/nitro kørere der var interesseret i at give lidt opvisning samt fremvise biler til et stort arrangement de er ved at stable på benene.

Tidspunktet er d. 20 august fra kl. ca. 11.00 (man må gerne komme før) og til arrangementet slutter eller ejeren af Autogalleriet har fået nok af at høre på hidsige totaktere :)

Underlaget er et stort, afspærret græsareal med mulighed for noget så unikt som dragrace i.o.m at der flere flade stykker imellem træer der bliver afspærret til formålet. Desuden er der, foruden det lige stykke, et stort område hvor langt de fleste biler kan blive strukket ud.

Arrangementet er gratis for alle RC-kørere.

Alle der møder op med en RC bil og giver lidt opvisning får desuden en fribillet til Autogalleriet på dagen samt en "drikkelses-billet" som giver adgang til en(1) øl/sodavand på Autogalleriets regning. Der vil ligeledes være mulighed for spise - indtil videre er en Götsche pølsevogn planlagt, dette er dog ikke gratis, men priserne vil være sædvanlige pølsevognpriser.

I de tidspunkter man ikke kører kan man gå rundt mellem de udstillede biler som primært tæller gamle klassikere som Ford Mustang, Chevy Camaro og den slags, samt et stort bagage-stumpmarked.

Der forventes op mod 300+ mennesker.

Jeg har personligt været ude og inspicere området sammen med ejerne og jeg ser ingen problemer mht til egnethed til kørsel med rc biler. Og alle er velkomne :)

Giv venligst lyd i denne tråd (eller via PM) hvis man har planer om at møde op da jeg skal give tilbagemelding på onsdag (3/8).

_________________
DRCMU


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer

Søg efter:
cron
POWERED_BY
Danish translation & support by Olympus DK Team